2.1.08

La Sagrera al Pla d'Acció Municipal (PAM)

En aquest primer post recollim algunes de les demandes que han fet sagrerencs i sagrerenques per tal que s'incloguin en el Pla d'Acció Municipal.
  • Mes carrers peatonals i millorar les voreres a la Sagrera
    Eduard P. Casas 17/11/2007 19:23
    Cal millorar la prioritat dels vianants. Es trist veure carrers a on circula poca densitat de cotxes a molta velocitat amb voreres estretes en les que les persones no poden ni tan sols parar sense molestar els pas d'altres vianants. Aquest és el cas per exemple del carrer Garcilaso entre Concepció Arenal i Olesa. Aquest tram podria convertir-se en peatonal o ampliar mig metre les voreres adecentant així el seu estat. El vehicles tenen excés de prioritat i d'alternatives: Meridiana, Felip II, Concepció Arenal, Olesa. Cal disminuir la seva velocitat de circulació; la densitat de vehicles que hi circulen es baixa excepte a la Meridiana.
  • Degradació a la Sagrera
    alicia leon 15/11/2007 10:30
    Portem més d'un any denuncian a l'Ajuntament la degradació que s'esta produint al passatge Coello per culpa de la especulació. Alguns propietaris tenen abandonades les seves cases i solars que han estat ocupades per gitanos i okupes, que a més de sorrolls i bronques, gossos mig abandonats i demés, han acumulat tanta porqueria que surten les rates a dojo. Estem desesperats a més d'aguantar unes obres que no s'acaban mai ( AVE, metro, etc.) estem rodejats de muntayes de merda i rates.
  • transporte
    merche nebra 16/10/2007 15:25
    Alguien se ha planteado alguna vez la "excursión "que tenemos que hacer los de Fabra i Puig-Sagrera para poder llegar a la residencia del Vallle Hebrón???? No podían alargar el 74?o el 73? tenemos que coger dos autobuses o bien dos metros...... por cierto, lo hago a diario y no hay un solo día que el metro funcione bien!.
  • La Sagrera
    Montserrat Bueno Boada 16/10/2007 15:20
    Soc de la Sagrera des de fa moltesss generacions, els meus avis ja hi tenien una Masia. Mai havia tingut aquesta pena. quan passo per els seus carrers, ara en tinc ganes de marxar. Està bruta, està fosca (poca llum a la nit) es insegura, hi ha gent molt bruta, poca policia per vigilar tot això. Els carrers els arreglen per que no podem aparcar el cotxe i em pregunto...quan acabin les obres del AVE on deixarem el cotxe ??? no crec que ho tinguin previst. Quan arribem de comprar no podem baixar la compra davant de casa, no poden baixar els avis del cotxe, doncs fem caravana.
  • La Sagrera sin AVE tb existe
    Sara Martín 14/10/2007 16:27
    Districte super centralista. La Sagrera està oblidada. No es pot supeditar LA DIGNITAT d'un barri a l'arrivada d'un AVE que no farem servir gaire.. La pç Crist Rei porta anys que dona fàstici, el c/Garcilaso i Sagera (entre Garcilaso i Felip2). A la Meridiana de Navas-Sagrera, tots els espais per gespa están abandonats! Els nous testos del Metro-Sagrera porten un any acumulant brutícia, es posarà algun dia gespa? El menjador social de Navas, no podia ser rotatiu amb altres barris í altres districtes? Al parc d'Espronceda és ple d' indigents!! Esteu ensorrant la imatge i cotització de la zona. SI als menjadors socials i SI als albergs però rotatius!