25.4.07

Festes de la Primavera

Amb la Primavera arriben, un any més, les Festes de la Primavera a La Sagrera. La Comissió de Festes ens ha fet arribar el Cartell de Festes i la salutació de Festes que tot seguim reproduïm.

______________


Estimats veïns i veïnes;

Ja està aquí la primavera.

Aquest any la seva arribada no és tan evident, després d’un hivern de pa sucat amb oli. Malgrat això, hi ha diferents fets que ens adverteixen que ja estem a la Primavera: el moviment de gent sota els matins solejats, les celebracions de tipus familiar, la feina de cara al final de curs o temporada, la preparació de les vacances....

Si haguéssim de comparar La Sagrera a alguna estació de l’any, ho faríem a la que ara festegem, la Primavera. El barri està creixent per allà on pot, i confia en l’inici de la potser última gran transformació. Amb la llarga espera de la remodelació de l’antiga estació de tren i tots els voltants, hem anat imaginant com ens agradaria que aquesta “nova” Sagrera donés resposta a les necessitats que per espai no pot donar la “vella” Sagrera. Desitgem poder ser partícips d’aquesta construcció, per tal de fer una ampliació del nostre barri, i no una nova i diferent Sagrera. Ampliació en quan a equipaments necessaris per acollir adequadament al nous veïns i veïnes, i també ampliació dels valors de convivència i ciutadania que creiem caracteritza la gent del nostre barri. Comparem doncs La Sagrera i la seva gent als arbres d’aquesta estació, que davant dels primers brots, saben de l’esclat que els ha de fer més forts i macos.

Així doncs, la comissió de Festes, juntament amb les entitats del barri us donem un motiu més per celebrar l’arribada d’aquesta fantàstica estació de l’any, les Festes de Primavera.

Com és ja tradició, us convidem a sortir de casa vostra durant diferents moments del mes de maig i fins Sant Joan, per gaudir de les places i carrers de La Sagrera. Tot i que és l’onze, dotze i tretze de maig que es concentren la majoria d’actes, no oblideu consultar aquest programa i els canals habituals d’informació per no perdre-us cap dels actes programats. És en l’espai públic i els nostres equipaments on trobareu els nostres actes

Aquest any les Festes les inicien La colla de Dracs i Diables de La Sagrera, que enguany celebren 25 anys. El seu pregó donarà inici al Correfoc Infantil i finalment a la Tabalada. Des de la Festa Major, la colla ha volgut traspassar la cultura del foc a La Sagrera als més petits i joves del barri. Arrel d’un taller ha quallat un petit nucli que vol engrescar a més nens i nenes a gaudir d’aquesta tradició tan nostra. Us convidem a tots i totes a fer possible 25 anys més de foc a La Sagrera.

Finalment agrair qui fa possible aquestes festes, entitats, comerç, equipaments i altres agents del barri. En definitiva tots aquells que treballem amb i pels veïns i veïnes.

Esperem trobar-vos a tots i totes gaudint d’aquestes Festes de Primavera.

Visca La Sagrera i la seva Primavera!!!!

_____________________

Si voleu tenir més informació sobre les festes: imatges, programació, etc visiteu http://www.festesdelasagrera.com/.


L'Equip de El Blog us desitja molt bones festes!