15.10.06

El carrer Martí Molins fora de servei durant 8 mesos!!!

L’altre dia anava tot tranquil caminant per la Meridiana (sentit Besos) quan de sobte em vaig fixar en els rètols que informen de les obres al carrer Martí Molins.

Em vaig quedar astorat quan vaig llegir-ne la duració: 8 MESOS!!! No sóc un entès en obres urbanes però crec que és excessiu. Estem parlant d’un carrer vertebrador de la vida al Barri, en el qual han deixat unes passarel·les per a vianants ben estretes. Un carrer on hi ha una escola i en hores d’entrada i sortida escolar aquestes passarel·les tan estretes queden literalment ocupades per mares / pares i avis deixant als veïns sense poder (com aquell que diu) moure’s pel seu carrer.

Per cert, no cal ser massa llest per arribar a la conclusió que les obres de reurbanització d’aquest carrer estaran enllestides de cara al maig, més en que es celebraran les eleccions municipals. Així doncs, apunteu a les vostres agendes: segona quinzena de maig, inauguració del carrer Martí Molins per part d’algun “gerifalze” de la Plaça Sant Jaume.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Heeey a ver si comentas algo de mi calle!!

que tambien es la del canodromo!!! xD

Gerard ha dit...

Buenas Prosikito!!

Tens el plaer de ser el primer autor de comentari al Blog de La Sagrera....

Si vols que faci l'article...diguem quin es el teu carrer...Riera d'Horta o Concepció Arenal?

Que és el que més et molesta / t'agrada del teu carrer que creus que ha de sortir al Blog?

També pots fer tu mateix l'escrit i pasar-lo via elblogdelasagrera@gmail.com i tan bon punt el tinguem corregit el publicarem.