3.2.07

Els carrils bici de la Meridiana

És freqüent observar com els carrils bici de la Meridiana estan freqüentment ocupats per vehicles estacionats. El troç de Meridiana que transcorre per La Sagrera (entre Felip II i Escòcia / Dublín) així ho evidencia. Constantment hi han furgonetes situades sobre el carril bici per tal d'efectuar la corresponent "carga y descarga" o cotxes de particulars esperant a que l'acompanyat compri el pà al Maxipà, tregui diners de la Caixa Catalunya, o compri el "Happy Meal" de torn al McDonalds.
    Així doncs, queda clar que les autoritats (in)competents haurien de pendre la iniciativa i impulsar la creació d'autèntics carrils bici. Es a dir, carrils bici segregats de l'asfalt per a cotxes i de les aceres per a vianants. Aquesta serà la única manera d'evitar que els cotxes ocupen l'espai reservat per a ciclistes i que aquests hagin d'ocupar l'espai reservat per a vianants.
      Tot seguit, us deixem una mostra dels "problemes" que acostumen a passar a la Meridiana per culpa de l'ocupació d'aquests carrils. Si voleu saber més sobre aquest cas en concret premeu sobre l'enllaç: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/33516