21.11.06

Jo vull dormir! Prou bretolades!!

Des de fa qüestió d' un any poder descansar les nits del cap de setmana ha estat, per a mi, i per molts veïns de la plaça Assamblea de Catalunya una odissea!
    Cada divendres, cada dissabte i les vigilies de festius la Plaça és ocupada, a partir del vespre, per un grup d'uns 20 brètols (no tenen altre nom) que es dediquen a jugar a futbol mentre es fumen uns bons "caliqueños" i ingerèixen cereals fermentats.
      Fins aqui encara es pot aguantar. Ara bé, el que és inaguantable és el que succeix quan ja no juguen a futbol i els "caliqueños" i els cereals fermentats fan el seu efecte: crits, baralles, insults, accelerades dels cotxes i de motos, frenades...tot això a les 3 del matí. Suposo que alguns d'aquests intenten reforçar la seva masculinitat a base d'accelerades ja que no ho poden fer d'una altra manera.
        Potser aquesta gent no treballa, però els "currantes" tenim pocs dies per poder descansar com perquè a sobre ens vinguin a emprenyar. Si volen juerga... que la facin sota la finestra de casa seva. Així de clar.
          Un altre fet força preocupant és el què ha passat aquest octubre-novembre. Duran tres caps de setmana seguits han hagut de venir els bombers per apagar incendis intencionats (un por ser fortuit, tres ja no) dels contenidors que hi han contra el pati del Col·legi Joan XXIII. "Casualment", sempre s'incendiava el container de reciclatge blau (el del paper).
            La conclusió que en trec és la següent: menys mal que tenim la caserna de la Guàrdia Urbana al costat mateix, si la tinguessim més lluny...això seria pitjor que Iraq.