27.11.06

Gente Joven Sagrera.


L'actual Casal de Crist Rei no s'entendria sense l'existència de Gente Joven Sagrera (67-75) i l'existència de Gente Joven Sagrera seria impossible sense el Casal de Crist Rei.

El Casal ha estat durant molts anys l'entitat referència de La Sagrera, una espècie de matriu per a totes les entitats que en derivaven.

Gente Joven Sagrera organitzava cine-forums, teatre, xerrades, partides de ping-pong, malgrat que la seva activitat estrella eren les excursions.

Amb l'arribada de la democràcia un nucli de gent de Gente Joven Sagrera, juntament amb gent d'altres entitats de La Sagrera, van fundar l'Associació de Veïns.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M’ha fet molta il•lusió i emoció a la vegada trobar-me aquesta referència a un grup al que vaig pertany i que crec que en efecte va marcar tota una època a les organitzacions joves al barri. En els moments punters arribarem a aglutinar a mes de 200 persones i els que hi fèiem vida habitualment errem i organitzàvem les activitats n’érem també un munt, ah i tot ens ho fèiem amb els nostres propis recursos, en aquella època no hi havia subvencions per part de l’administració
Encara de tant en tant fem trobades i ens ajuntem un grup molt nombrós en el que sols falten els que viuen molt lluny o els que malauradament ja han mort i es que el temps passa implacable, però ens deixa moments per recordar amb orgull el que vàrem fer
Per cert, felicitats a l’autor d’aquest blog. Darrera la feina i la dedicació que suposa mantenir-la i actualitzar-la, hi ha un valor preuat que compartim uns quants: l’estimació al nostre barri, La Sagrera
Quim Terré

Gerard ha dit...

Gràcies per la teves paraules. El Blog preten ser un referent d'informació actual, però també històrica, de La Sagrera. És per això que entitats com Gente Joven Sagrera o La Sagrera Provençals Unió Esportiva hi tenen lloc.

Per cert, a banda de l'estimació a La Sagrera...també tenim un altra estimació comuna: La Unió Esportiva Sant Andreu.