10.2.07

La Sagrera Provençals Unió Esportiva. Fotografies.

El passat mes d'octubre, un dels primers "posts" del Blog fou sobre La Sagrera Provençals Unió Esportiva, històrica entitat esportiva del nostre barri que ajudà a vertebrar el teixit associatiu del Barri tan afeblit durant els anys de dictadura.
Doncs bé, avui hem rebut de Quim Terré dues fotos de l'històrica entitat. Aquí les teniu:


A la foto de dalt l'onze està format per: (drets d'esquerra a dreta) Josep Mayordomo; Carlos Torres, Alfonso Lombardia, Jordi Vilagut, Ramón Basiana, Francesc Xavier Ginesta i Joaquin Bueno, (ajupits d'esquerra a dreta) Xavier Basiana, Toni Rocaspana, Jaume Buiri, Antoni Folguera i Oscar Deza.
En aquesta última foto l'onze és el següent: Quim Terré (President i entrenador), Eugeni Castells, Jordi Vilagut, Paco Garcia Caravaca, Xavier Basiana, Salarich, Xavier Carner i Joan Gironés (delegat), ajupits: Jordi Canaleta, Joselin, Toni Rocaspana, Peral i Ramón Tasqué.
    Per acabar aquest "post", agrair-li a en Quim la seva col·laboració i animar la resta de gent a fer-ho. Sovint creiem que el que sabem (històries antigues i no tan antiques), fotografies que guardem, etc... no tenen valor. En aquest món globalitzat, són pricisament aquestes "coses nostres" les que ens fan diferents.
    Amunt La Sagrera!

    2 comentaris:

    Anònim ha dit...

    no savia k avien escapullats tambe a la sagrera el nostre estimat barri

    Gerard ha dit...

    La semblança de la samarreta amb un escapulari és freqüent en tots aquells equips dels antics municipis independents que rodejaven Barcelona a principis de segle XX.

    Només cal mirar l'Europa (Gràcia), o el mateix Sagrerenc (Sant Martí de Provençals).