20.3.07

Agenda La Sagrera "20/3/2007 - 25/3/2007"

  • EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA 'EL SALVADOR: LA PAU FICTÍCIA, LA VIOLÈNCIA DE LA GLOBALITZACIÓ'. Centre Garcilaso. Entrada gratuïta. 20/3/2007 al 31/3/2007. Forma part del projecte de sensibilització Amèrica Central: Pau i desenvolupament.
  • CONFERÈNCIES 'JAZZ BOOK'. Nau Ivanow. Entrada gratuïta. 22/3/2007 a les 20 hores. Jazz Book són un seguit de conferències amb suports variats (enregistraments de música, de vídeo, fulletons...) repartides al llarg del curs amb una periodicitat bimensual.Aquestes conferències, donades per músics i aficionats entesos en cada tema, segueixen un fil argumental similar a l'índex d'un hipotètic llibre sober jazz: què és el jazz, orígens i desenvolupament, arrels musicals del jazz,...
  • CIRCUIT EMERGENTS + A PROP 2007: CONCERT DE 'BIORRÁPIDOS VIOLENTOS' I 'DR.MALDADES'. Centre Garcilaso 23/3/2007 a les 22 hores. Entrada: 3 euros. En aquest circuit hi trobaràs reflectida la diversitat de la ciutat representada en propostes musicals molt diferents entre elles. Els 7 centres especialitzats en música de Barcelona impulsen el circuit: Emergents +aprop. Emergents ha creat un espai d'intercanvi i cooperació per possibilitar les propostes més noves, més actuals i més emergents de l'expressivitat de la nostra ciutat. 'Reunió de bombetes' Barcelona és un territori elèctric ple de llums i cervells plens d'idees que emeten descàrregues d'alta intensitat. La única solució per evitar una catàstrofe ha estat muntar un circuit repartit al llarg i ample de les cases i dels parcs infantils, al costat dels gats que viuen a les teulades, per canalitzar les emocions farcides d'electrons furiosos, grocs o blancs, àures radiants que envolten els vostres caps inquiets. Ho sentim per la companyia elèctrica, però en aquest viatge els endolls funcionen al revés. On? Tot just al costat de casa del teu furiós veí, fart dels teus rampells sorollosos els diumenges a l'hora del futbol. Al costat de casa, allà, sí, al lloc aquell de l'Ajuntament. Tan a prop? NO ¡+aprop!