31.3.07

Casal d'avis La Palmera

El casal La Palmera (la Sagrera) renova les seves instal•lacions per adaptar-se a les demandes i les necessitats de la gent gran.

A la seva oferta de serveis, cal afegir-hi la innauguració d’un punt d’informació per a gent gran, un dels primers que s’obrirà a Barcelona. El punt, atès per un empleat municipal, oferirà informació i assessorament sobre qualsevol tema d’interès per a les persones grans, desde com obtenir un ajut públic fins a temes relacionats amb la salut o actes culturals de la ciutat. També promocionarà activitats adreçades a aquest sector de la població.

Nova seu
El casal d’avis La Palmera, es traslladarà a la planta baixa d’un edifici nou situat al carrer d'Olesa, 41-43. El casal guanyarà espai (passarà de 300 a 800 m2), i a més del punt d’informació tindrà una zona de tallers, un espai de lectura, una sala polivalent i una terrassa.

És previst que les obres d’adequació comencin aquest mes. La inversió per al casal de Navas és de 1.725.000 d’euros, i per a La Palmera, de 600.000 euros.