20.3.07

Festa d'inauguració Martí Molins, Hispano Suïssa i Clara Zetkin

Divendres, 23 de març a partir de les 17.15 hores tallers i actuacions infantils a la plaça Hispano Suïssa.I a partir de les 17.30 hores visita a l'exposició Hispano Suïssa i la Mostra de vehicles antics al Centre Cívic La Sagrera.
    El divendres 23 de març tindrà lloc la Festa d'inauguració de la reurbanització del carrer Martí Molins, l'obertura del nou carrer Clara Zetkin i de la plaça Hispano Suïssa al barri de la Sagrera.L’acte començarà a les 17.30 h amb una visita a l’exposició de la Hispano Suïssa, al Centre Cívic de la Sagrera, ubicat el carrer Martí Molins, núm 29 on hi hauran exposats 6 cotxes d'època cedits per la Hispano Suïssa per a la inuguració. Una vegada visitada l'exposició s'iniciarà un recorregut pels carrers fins arribar a la plaça Hispano Suïssa.
      A més, des de les 17.15 hores un entorn festiu acompanyarà la jornada amb una gran festa a la plaça Hispano Suïssa. Tallers i actuacions infantils, l'actuació de la Coral de l’escola El Sagrer i una xocolatada popular.La urbanització del carrer Martí Molins ha inclòs els trams dels carrers Monlau i Mossèn Juliana -entre Martí Molins i la plaça Masadas- i un tram del passatge Jardins d’Elx _entre Martí Molins i els jardins-.
        Aquesta remodelació ha suposat en la concepció de l’espai públic el predomini dels criteris d’accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques, amb calçada i voreres a un mateix nivell, amb la supressió total de l’aparcament a la calçada, convertint el carrer en un espai de prioritat de vianants.L’obertura del nou carrer Clara Zetkin, d’un únic carril de circulació en direcció mar, suposa la comunicació del carrer de la Sagrera amb el carrer Berenguer de Palou.La urbanització de la plaça Hispano Suïssa forma part de la remodelació del carrer Garcilaso i entorns. L’actuació consta de dues zones verdes, àrea de jocs infantils i una zona pavimentada al mig.